Melatonine voor slaap

Slaappillen zoals Eszopiclone, triazolam, Zaleplon, Ramelteon etc. zijn allemaal succesvol in het helpen van mensen die moeite hebben met slapen, maar al deze zijn receptplichtige geneesmiddelen. Aan de andere kant, melatonine is net zo effectief, en is over-the-counter drugs, wat betekent dat mensen kunnen kopen zonder voorschrift helemaal.

Mensen die hebben gebruikt melatonine voor slaap, in bijna alle gevallen hebben gemeld dat de drug zeer effectief was. Dit gebeurt omdat melatonine zelf is een natuurlijk hormoon dat de slaap van mensen regelt, en de melatonine supplement mensen gebruiken is kunstmatig geproduceerd in het laboratorium, hoewel, er zijn ook een paar supplementen geëxtraheerd uit dieren. Zorg ervoor om weg te blijven van degenen-sommige van hen kunnen besmettelijke virussen hebben!

Melatonine voor slaap

Terwijl melatonine is zeer gunstig voor mensen die lijden aan slapeloosheid, bijwerkingen van melatonine kunnen zeer “excruciating” voor sommige. Nachtmerries, slaapwandelen, slaperig gevoel overdag, abdominale onbehagen zijn slechts enkele van de lijst. U meer lezen over de bijwerkingen hier: bijwerkingen van melatonine.

U moet ook voorzichtig zijn over wat andere medicijnen die u nemen bij het gebruik van melatonine; het kan communiceren met een paar medicijnen, zoals bloed Verdunnende medicijnen, geboortebeperking pillen en zo verder. U hier ook meer over lezen over het eerder genoemde artikel.

Melatonine dosis

Melatonine heeft opgedaan wereldwijd populariteit als een slapende pil vanwege de effectiviteit. Mensen die lijden aan slapeloosheid en slaapstoornissen voortdurend gebruik maken van dit medicijn omdat het helpt wanneer ze moeite slapen.

Niettemin, patiënten met behulp van deze slaap pil moet kijken naar melatonine dosis zorgvuldig. De meeste mensen die lijden aan slapeloosheid en gebruik maken van melatonine geloven dat hoe meer melatonine ze gebruiken, hoe beter de effecten zullen zijn, maar dat is onwaar. Melatonine is veruit meer succesvol in het helpen van mensen met slaapproblemen met behulp van kleinere doses dan enorme.

De meest voorkomende melatonine dosering verschilt 0,5 milligram aan 3 mg. De meeste artsen zou u adviseren om te nemen van melatonine waarvan de dosis varieert op deze classificatie. Een paar mensen hebben gemeld dat 2 mg was de perfecte dosis, terwijl anderen zeggen dat ze geen slaapstoornissen met doses zo laag als 0,5 mg.

Sommige onderzoeken met betrekking tot melatonine bijwerkingen en dosering hebben aangetoond dat patiënten die nam over 20 mg melatonine had veel meer moeite slapen dat degenen die nam 0.5 mg – 3mg. Dit komt omdat kopen melatonine UK is niet een van die slaap medicatie die betere effecten met hogere doseringen hebben.

Als gevolg daarvan, overleg met een arts of slaap therapeut zou sterk worden aanbevolen omdat alleen zij in staat zijn om te bepalen welke slaapstoornis u lijdt en wat melatonine dosis zou nuttig zijn voor uw aandoening. En onthoud altijd dat het nemen van hoge doses melatonine tot melatonine overdosis leiden kan, die ernstige gevolgen voor uw gezondheid kunnen hebben.